آموزش سئو کردن محتوا با رنک مث (Rank Math) | سریال پادشاه سئو ۳
رنک مث یکی از بهترین افزونههای سئو در سال ۲۰۲۲ است و در سایت محتواگرشو ما این افزونه را به صورت دائمی نصب کردهایم. تقریباً تمام صفحات سایت محتواگرشو به کمک افزونه رنک مث سئو شده اند.
در این مقاله قصد دارم به صورت کامل شما را با نحوه سئو کردن سایت و محتوا به کمک افزونه رنک مث آشنا کنم.
رنک مث سئو (RankMath) در برابر یوست سئو (Yoast SEO)
هر کدام از این افزونهها نکات مثبت خودشان را دارند. ولی به نظر من سئو کردن محتوا با رنک مث جذاب تر و هیجان انگیزتر است. از طرفی من چند سال با یوآست سئو کار کردم و نتایج خوبی گرفتم.
اما میتوانم بگویم چند ماهی است که به رنک مث مهاجرت کردهام و خیلی راضی تر هستم. چرا که نسخه رایگان رنک مث امکانات بیشتر و بهتری نسبت به یوآست سئو دارد و همچنین رابط کاربری افزونه رنک مث جذاب تر است. همچنین قابلیتهای بسیار زیادتری نسبت به یوآست سئو به شما میدهد.
نسخه پرو رنک مث بهتر است!
بدون شک نسخه پرو رنک مث بهتر است و امکانات بیشتری را به شما ارائه میدهد. ولی سعی ما در محتواگرشو این است که با کمترین هزینه آموزش تولید محتوا را با شما پیش ببریم. همچنین در ادامه پادشاه سئو روشهای رایگانی به شما آموزش میدهم که بدون نیاز به پرداخت هیچ هزینهای از امکانات نسخه پرو رنک مث در گوگل آنالیتیکس و گوگل سرچ کنسول بهره ببرید.
نصب و راه اندازی رنک مث روی وردپرس
در ابتدای کار در داشبورد وردپرس در منوی افزونه ها مطابق تصویر زیر روی بخش افزودن کلیک میکنیم و سپس Rank Math را جست و جو میکنیم. سپس روی گزینه نصب کلیک میکنیم.
سپس مطابق تصویر ریر روی فعال نمایید کلیک کنید تا افزونه رنک مث (Rank Math) در سایت شما فعال شود.
رفتن به نصب سریع رنک مث
مثل تصویر پایین در بخش افزونهها روی افزونههای نصب شده کلیک کنید و افزونه رنک مث (Rank Math) را بین افزونه ها پیدا کنید. روی راه اندازی سریع کلیک کنید.
بعد از کلیک روی راه اندازی سریع با عکسی مطابق با تصویر پایین رو به رو میشوید که باید گزینه پیشرفته را انتخاب کنید و سپس روی بزن بریم کلیک کنید.
نکته: امکان دارد قبل از این مرحله شما با یک مرحله قبل تر که برای عضویت در سایت رنک مث ایجاد شده رو به رو شوید. اگر با چنین گزینه رو به رو شدید نیازی به ثبت نام ندارید و روی گذشتن یا Skip Now کلیک کنید تا به مرحله پایین هدایت شوید.
در مرحله بعدی بسته به نوع کسب و کارتان یکی از گزینههای رو به روی زهره بیک مراد | آموزش خودباوری بانوان را انتخاب کنید. البته برای شما اسم سایت خودتان را نمایش میدهد. در مورد سایت خانم بیک مراد من گزینه سایت تجاری کوچک را انتخاب کردم.
نوع تجارت
در قسمت نوع تجارت میتوانید نوع کار خود را وارد کنید.
نام شرکت در رنک مث
در بخش نام شرکت، عنوان سایت خودتان یا مجموعه ای که سایت را برایش طراحی کردهاید وارد کنید.
لوگو برای گوگل
در قسمت لوگو، باید لوگویی که برای سایت خودتان طراحی کردهاید وارد کنید. اگر لوگوای ندارید میتوانید این بخش و بخش بعدی را خالی بگذارید و زمانی که لوگوای طراحی کردید در این بخشها قرار دهید. همچنین اگر سایت شخصی خودتان را سئو میکنید میتوانید از تصاویر خودتان در این دو بخش استفاده کنید.
بعد از وارد کردن اطلاعات بر روی ذخیره و ادامه کلیک کنید.
در قسمت بعدی نیازی نیست کاری انجام دهید. روی رد کردن کلیک کنید.
تنظیمات نقشه سایت Sitemap در رنک مث
در بخش نقشه سایت تنظیمات را مطابق تصویر زیر انجام دهید و سپس روی دکمه ذخیره و ادامه کلیک کنید تا به مرحله بعدی هدایت شوید.
بعد از طی کردن مرحله بالا وارد بخش ترفندهای سئو میشوید. این بخش را مطابق با تصویر زیر تنظیم کنید.
نمایه نکردن دسته و برچسب خالی
با فعال کردن این بخش اگر صفحهای ایجاد کنید که محتوایی در آن اضافه نکرده باشید این صفحه در گوگل ایندکس نمیشود. noindex در واقع کمک میکند اگر صفحه شما خالی است، رباطهای گوگل وارد سایت شما نشوند و در نتیجه سایت شما بهتر سئو میشود.
Nofollow کردن پیوندهای خارجی
این گزینه یعنی اگر پیوندی به یک سایت خارجی از طریق سایت شما داده شد این پیوند نوفالو Nofollow است که یعنی زمانی که موتور جست و جوی گوگل وارد سایت شما میشوند این پیوند را از سایت شما دنبال نمیکنید. البته اگر پیوند خارجی را به یک سایت معتبر مثل گوگل، یوتیوب یا اینستاگرام میدهید میتوانید در هر مقاله به صورت دستی پیوند یا لینک مورد نظر را به follow تغییر دهید.
پیوندهای خارجی را در پنجره جدید باز کن
این گزینه بسیار مفید است. زمانی که لینک خارجی را در صفحات سایت یا در محتوای خود قرار میدهید این گزینه کمک میکند لینک در یک تب جدید مرورگر باز شود و سایت شما همچنان برای کاربر باز بماند. این نکته برای سئو سایت شما بسیار مفید است. برای مثال روی تقویم محتوا کلیک کنید تا منظورم را بهتر متوجه شوید.
در انتها روی دکمه ذخیره و ادامه کلیک کنید تا به مرحله بعدی هدایت شوید.
در انتها روی راه اندازی تنظیمات پیشرفته رنک مث کلیک کنید.
مدیریت دسترسی در Rank Math
در قسمت مدیریت دسترسی رنک مث این امکان را به ما میدهد که تأیین کنیم کدام کاربران سایت به امکانات و تنظیمات رنک مث دسترسی داشته باشند. مثلاً اگر سایت شما مثل محتواگرشو چند نویسندهای است میتوانید برای نویسندگان طلایی این بخش را فعال کنید.
با فعال کردن این بخش نویسندگانی که شما مشخص کردهاید قادر هستند به تنظیمات رنک مث دسترسی داشته باشند و به صورت مستقیم در تنظیمات اصلی سئو سایت دخیل شوند.
مانیتور خطای ۴۰۴
یکی از مهم ترین بخشهای تنظیمات رنک مث ۴۰۴ + تغییر مسیر است که در این قسمت به صورت کامل آن را برای شما شرح میدهم.
مانیتور ۴۰۴
مانیتور ۴۰۴ برای زمان هایی است که به صورت عمدی یا غیر عمد صفحهای را از سایت خود پاک میکنید. با فعال کردن این بخش هر زمان صفحه از سایت شما پاک شود به شما اطلاع میدهد و از مواجه شدن کاربران با مانیتور ۴۰۴ جلوگیری میکند.
تغییر مسیرها در رنک مث – Rank Math
تغییر مسیرها کار شما را راحت میکند. اگر لینک یا مسیری را در سایت خود تغییر دهید و کاربر با همان آدرس قبلی وارد شود با خطای ۴۰۴ مواجه میشود. به کمک این گزینه به صورت اتوماتیک میتوانید تغییر مسیرها را در بخش مدیریت سایت وردپرسی خود اعمال کنید تا کاربران با خطای ۴۰۴ مواجه نشوند.
برای اینکار بهتر از url یا آدرس قدیمی را با url جدید جایگزاری کنید تا هیچ مسئلهای نداشته باشید.
نشانه گذاری Schema در افزونه رنک مث
وقتی مطلبی را در گوگل جست و جو میکنیم گوگل اطلاعاتی را به ما نمایش میدهد تا بتوانیم بهترین نتیجه را انتخاب کنیم. اگر بخواهیم اطلاعات جزئی تر را در کنار یک نتیجه به گوگل نشان دهیم از نشانه گذاری Schema استفاده میکنیم. اطلاعاتی مثل تعداد خریداران محصول، کشور سازنده، امتیاز خریداران به محصول و غیره.
مثلاً در مورد مک بوک ایر اطلاعاتی نظیر کمپانی سازنده، وزن محصول و همچنین ابعاد آن نوشته شده است. همچنین امتیازی که خریداران به این محصول داده اند را در پایین ترین قسمت میبینید.
نشانه گذاری Schema یا شِما یک مدل اطلاعات ساختار یافته در مورد یک محصول یا یک محتوا است که با اضافه کردن آن به سایت خودمان شانس دیده شدن در نتایج گوگل را افزایش میدهیم.
ابتدا باید تیک مربوط به نوع طرحواره را فعال کنید تا بقیه قسمتها قابل تغییر باشند.
نوع طرحواره برای نوشتهها در رنک مث
سپس در قسمت نوع طرحواره برای نوشته ها مدل نوشته خود را انتخاب کنید. مثلاً برای سایت محتواگرشو که یک سایت آموزشی و محتوا محور است باید نوع طرحواره را روی مقاله انتخاب کنیم. اگر سایت شما یک سایت فروشگاهی باشد باید محصولات را انتخاب کنید.
نوع مقاله
در بخش نوع مقاله بسته به مدلی که کار میکنید باید نوع را انتخاب کنید.
مقاله خبری
اگر سایت شما برای انتشار اخبار است و تمرکز آن روی این قسمت است مقاله خبری را انتخاب کنید.
نوشته وبلاگ
اگر سایت شما به انتشار روزنوشته و مطالب کوتاه اختصاص دارد این بخش را انتخاب کنید. البته این بخش زمانی برای شما مفید است که یک شخص شناخته شده باشید و افراد شما را به خاطر اسم معروف دنبال کنند. ولی اگر در ابتدای کار هستید باید برای سایت خودتان مقالات مفید و سئو شده بنویسید تا دیگران با شما آشنا شوند.
مقاله
اگر مثل سایت محتواگرشو مقالات مفید و محتواهای ارزشمند که هم برای کاربران و هم برای موتورهای جست و جو نوشته میشوند، محتوا تولید میکنید نوع مقاله را، روی مقاله قرار دهید. همچنین اگر یک محتواگر هستید و به تازگی سایت خودتان را تاسیس کردهاید این بخش را روی مقاله قرار دهید.
نوع طرحواره برای برگه ها
این قسمت برای برگههای شما هم یک مدل نشانه گذاری Schema قرار میدهد. اما چون هر کدام از برگه ها مدل خاصی دارد و ساخت اسکیمای جدا برای هر برگه وقت گیر است بهتر است این قسمت را روی هیچ کدام قرار دهید.
نوع طرحواره برای محصولات
این بخش را روی محصول قرار دهید. چرا که وقتی ووکامرس را برای اضافه کردن فروشگاه روی وردپرس نصب میکنید این بخش یک طرحواره اسکیما ( Schema ) جداگانه برای ووکامرس و محصولات شما قرار میدهد.
دو بخش بعدی را به ترتیب تصویر بالا روی هیچ کدام قرار دهید و روی دکمه ذخیره و ادامه کلیک کنید.
فعال سازی امکانات در افزونه رنک مث – Rank Math
مانیتور ۴۰۴
قبلاً این قسمت را در تنظیمات اولیه رنک مث فعال کردیم. ولی اگر اینجا فعال نبود میتوانید روی تیک مربوط به آن کلیک کنید تا آبی شود.
ACF
یک پلاگین وردپرسی است که با اضافه کردن آن به سایت میتوانیم برای پستها زمینهی دلخواه انتخاب کنیم. البته برای استفاده از این قابلیت باید افزونه آن را از قبل در سایت نصب کرده باشید.
AMP
پلاگین AMP برای ساخت صفحات AMP در سایت شما کاربرد دارد. برای اتصال AMP به رنک مث میتوانید این گزینه را در سایت فعال کنید.
آنالیتیکس
این گزینه برای اتصال رنک مث به گوگل سرچ کنسول است. به نظر من خودتان میتوانید گوگل سرچ کنسول را به صورت جدا برسی کنید. در جلسات آینده پادشاه سئو به صورت کامل شما را با سرچ کنسول آشنا میکنم.
bbPress
بادی پرس افزونهای برای ایجاد انجمن و یک شبکهی اجتماعی روی سایت است. اگر بادی پرس را در بخش افزونهها نصب کردهاید این بخش را فعال کنید.
بادی پرس
این قسمت هم یکی از قابلیتهای بادی پرس را در سایت شما برسی میکند. اگر قسمت قبل را فعال نکردهاید و بادی پرس را نصب ندارید نیازی به فعال سازی این قسمت نیست.
هوش مصنوعی محتوا
هوش مصنوعی محتوا Content AI بخشی است که برای استفاده از آن باید در سایت رنک مث ثبت نام کنید. من به شخصه از این قابلیت در وبسایت محتواگرشو استفاده میکنم. این قابلیت استاندارد سئو سایت محتوا را برسی میکند، و امکانات جالبی در اختیار شما قرار میدهد. در قسمت سوم پادشاه سئو، یعنی ابتدای همین مقاله میتوانید برسی امکانات هوش مصنوعی محتوا در رنک مث را به صورت ویدیویی ببینید.
سئو تصاویر
یکی از بخشهای مهم در سئو تصاویر است. چون بسیاری از افرادی جست و جوی خود را در بخش تصاویر گوگل انجام میدهند. برای فعال سازی سئو تصاویر روی دکمه پایین آن کلیک کنید تا آبی شود و سپس روی تنظیمات کلیک کنید.
در تنظیمات سئو تصاویر گزینههای افزودن ویژگی ALT از دست رفته و افزودن ویژگی TITLE از دست رفته را فعال کنید. سپس دکمه ذخیره تغییرات را بزنید.
نمایه سازی فوری
اگر این گزینه را فعال کنیم میتوانیم از موتور جست و جوی BING یک API دریافت کنیم و در این قسمت وارد کنیم. سپس هر زمان در نمایه سازی فوری پست جدید منتشر کنیم به موتور جست و جوی بینگ درخواست میدهد که این پست را ثبت کن. البته BING به صورت عمومی استفاده نمیشود. اما به شخصی دیدهام بعضی از محتواگران و متخصصان حرفهای از مرورگر EDGE و موتور جست و جوی BING استفاده میکنند. به نظر من شما هم از این قابلیت استفاده کنید.
شمارنده پیوند
پیوند همان لینک است. شمارنده پیوند تعداد لینکهای ورودی و خروجی سایت شما را برسی میکند و گزارش آن را به شما ارائه میدهد.
سئو محلی
سئو محلی برای فعال کردن قابلیت سئوی محلی است. به عنوان مثال اگر شما در یکی از محلههای اصفهان زندگی کنید و سئو محلی را فعال کرده باشید، اگر افرادی که آن محله از اصفهان زندگی میکنند کلمه کلیدی را جست و جو کنند که مربوط به حوزه کاری شما باشد و شما هم سایت خوبی داشته باشید در نتایج نسبت به سایتهای دیگر اولویت دارید. این قابلیت همان سئو محلی است.
تغییر مسیرها و طرحواره
این قسمت را در ابتدای مقاله توضیح دادم. پس اگر میخواهید در ابتدای مقاله دوباره تغییر مسیر را مطالعه کنید. همان بخشی که در نصب آسان رنک مث آنها را تنظیم و اعمال کردیم.
نقشه سایت خبری و پادکست
بخش نقشه سایت خبری و پادکست فعال نیست. اگر بخواهید از این قابلیتها استفاده کنید باید نسخه پرو رنک مث را نصب کنید. ولی به نظر من نیاز ندارید.
مدیریت دسترستی
اگر بخواهید کاربرانی که در سایت شما ثبت نام میکنند به بخش تنظیمات رنک مث دسترسی داشته باشند باید این قسمت را فعال کنید. اما به نظر من این بخش را فعال نکنید. چونکه فقط مدیر سایت باید به این بخش دسترسی داشته باشد.
آنالیز سئو
آنالیز سئو یکی از بخشهای اصلی رنک مث است. اگر این بخش فعال باشد میتوانید کلمه کلیدی اصلی محتوا را وارد کنید تا محتوای شما را به لحاظ نکات سئو برسی کند. این بخش را در ویدیو به صورت کامل برای شما توضیح دادهام.
Sitemap – سایت مپ
سایت مپ را در تنظیمات اولیه نصب رنک مث با هم فعال کردیم. ولی اگر به هر دلیلی اینجا فعال نبود آنرا فعال کنید.
نقشه سایت ویدیویی
این بخش برای رنک مث پرو فعال است و نیازی در نسخه رایگان نمیتوانید از آن استفاده کنید.
گوگل وب استوری
بخشی مثل استوری اینستاگرام است که اگر افزونه گوگل وب استوری را نصب کردهاید میتوانید آنرا فعال کنید.
ووکامرس
اگر سایت شما دارای ووکامرس است و میخواهید محصولات سایت خود را سئو کنید این بخش را فعال کنید. میتواند فروش شما را به صورت انفجاری افزایش دهد. البته اگر محصولات با کیفیتی داشته باشید و صفحات محصول را به خوبی سئو کرده باشید.
آموزش تنظیمات افزونه رنک مث
به شما محتواگرشویی های عزیز تبریک میگویم. میدانم مدت زمان زیادی زمان برده تا به این قسمت از مقاله برسید. اما میخواهم به صورت کامل تمام تنظیمات رنک مث را به شما آموزش دهم تا یکبار برای همیشه تنظیمات اولیه را انجام دهید و سپس با قدرت به کار تولید محتوا بپردازید.
حذف پایه دسته اگر فعال باشد category را از لیست دسته بندی حذف میکند. به عنوان مثال به تصویر زیر دقت کنید.با فعال کردن این گزینه به جای آدرس mohtavagarsho.com/category/shope آدرس mohtavagarsho.com/shope میبینید. یعنی عملاً category از آدرس دسته بندی به صورت اتوماتیک حذف میشود.
تغییر مسیر پیوستها برای زمانی است که قسمتی در یک صفحه به صورت لینک وجود دارد، ولی آدرس خاصی برایش تایین نشده است. در این صورت اگر شخصی رو آن ناحیه کلیک کند به صورت اتوماتیک به همان صفحه قبلی ارجاع داده میشود.
تغییر مسیر پیوست بدون والد هم همین معنی را دارد. مثلاً در منوی بالایی سایت بخش درباره ما وجود دارد. ولی هنوز صفحه درباره ما را تکمیل نکردهایم. پس اگر روی درباره ما کلیک کنید به آدرس mohtavagarsho.com هدایت میشوید. البته در سایت ما اینچنین است. در سایت شما به آدرسی هدایت میشوید که در مقابل تغییر مسیر پیوست بدون والد تعیین کرده باشید.
Nofollow کردن پیوندهای خارجی را که همان ابتدا فعال کردیم. این یعنی اگر به سایتی غیر از سایت خودتان لینک بدهید، موتور جست و جو آن لینک را ردیابی نمیکند و این لینک فقط برای اطلاع بیشتر مخاطبی که مطلب شما را مطالعه میکند قرار داده شده است و پیشنهاد من این است که باید فعال باشد.
دامنههای Nofollow برای زمانی است که بخواهید تعدادی دامنه خاص را مشخص کنید که اگر در سایت به آنها لینک دادید لینک شما به صورت Nofollow باشد.
دامنههای مستثنی شده از Nofollow یعنی دامنه های خاصی را مشخص کنید تا لینکهای آن به فالو باشد. برای این قسمت پیشنهاد میکنم سایتهای بسیار معتبر مثل گوگل، یوتیوب، ویکی پدیا و سایتهای اینچنینی را تعیین کنید.
گزینه پیوندهای خارجی را در پنجره جدید باز کنید یک نکته مهم برای سئو سایت شماست. همانطور که در ابتدای مقاله و در بخش تنظیمات گفتم زمانی که این گزینه فعال باشد اگر شخصی روی یک لینک سایت شما کلیک کند، سایت در پنجره جدید برایش باز میشود. این کار کمک میکند سایت شما همچنان باز بماند و تاثیر مثبت روی سئو سایت شما دارد.
تنظیمات مسیر راهنما در افزونه رنک مث
بر اساس تصویر فعالسازی عملکرد مسیر راهنما را فعال میکنیم و کد آن را در بخشی از کدهای قالب قرار میدهیم تا به کاربران سایت مسیر راهنما را نمایش دهد.
کاراکتر جدا کننده برای زمانی است که در آدرس دهی بین هر کلمه فاصله میگذارید. وردپرس این فاصله را با کاراکتری که اینجا انتخاب کردهاید پر میکند.
نمایش پیوند صفحه اصلی یعنی هر صفحهای که باز میشود قبل از آدرس آن آدرس اصلی سایت را نشان میدهد. این مورد باید فعال باشد تا کاربر بداند در سایت شماست و برای برندسازی سایت شما مناسب است و جزو بخشهایی است که فعال بودنش ضرورت دارد.
در ادامه برای برچست صفحه خانه یک نام انتخاب کنید که ترجیحاً همان نام خانه بماند و سپس پیوند اصلی سایت را به صورت کامل همراه با https قرار دهید. بقیه تنظیمات را به صورت پیشفرض نگه دارید و روی ذخیره تغییرات کلیک کنید.
ویرایش robots.txt در رنک مث
در این قسمت تنظیمات رنک مث به صورت خودکار برای robots.txt اعمال میشود و مگر در موارد خاص نیازی به تغییر این قسمت ندارید.
تنظیمات سئو ووکامرس در رنک مث
در این بخش تنظیمات را مطابق با تصویر بالا قرار دهید. قسمتهای بالا دقیقاً مثل حذف پایه دسته در category سایت هستند. با این تفاوت که این بار دسته مورد نظر در ووکامرس دیده نمیشود. به دلیل اینکه میخواهیم مخاطب متوجه حضورش در ووکامرس باشد و آدرس ووکامرس برایش نسبت به بخش محتوا یا دسته بندی سایت متفاوت باشد سه بخش اول را انتخاب نمیکنیم.
در قسمت برند شما میتوانید تعیین کنید کدام دسته بندی از محصولات در نتایج گوگل
در انتها برند را روی هیچکدام قرار دهید و روی ذخیره تغییرات کلیک کنید.
تغییر مسیرها در رنک مث
اشکال زدایی تغییر مسیر برای زمانی است که در سایت خود تغییر مسیر اعمال میکنید و میخواهید تغییر مسیر را با جزئیات بیشتری پیگیری کنید. البته اگر کار با گوگل سرچ کنسول را یاد بگیرید میتوانید تغییر مسیرها را به صورت حرفهای پیگیری کنید. پیشنهاد میکنم این کار را در سرچ کنسول انجام دهید و در رنک مث این بخش را انتخاب نکنید.
پیشنهاد میکنم تغییر مسیر خودکار نوشته را فعال کنید. چرا که اگر تغییر مسیر در سایت شما انجام شود بالافاصله به صورت اتوماتیک سایت شما را به صفحه جدید ارجاع میدهد. این بخش را حتماً فعال کنید تا اگر فراموش کردید تغییر مسیر را به صورت دستی اعمال کنید اتوماتیک اعمال شود.
بخش عنوانها و متاهای Rank Math
گزینههای این بخش رو مطابق با تنظیماتی که در تصویر راهنما میبینید انجام دهید.
در بخش تصویر بند انگشتی اگر لوگو یا نشان تجاری خاصی طراحی کردهاید برای سایت قرار دهید و سپس روی دکمه ذخیره تغییرات کلیک کنید.
بخش نویسندگان و صفحات دیگر
در این بخش بایگانی نویسندگان را غیر فعال کنید و دکمه ذخیره تغییرات را بزنید.
در قسمت صفحات دیگر بایگانی تاریخ را غیرفعال کنید و سپس روی دکمه ذخیره تغییرات کلیک کنید.
جمع بندی
در این مقاله سعی کردم نکات مورد نیاز برای رنک مث را به شما محتواگران عزیز آموزش دهم. همچنین در ویدیو ابتدای مقاله که قسمت سوم پادشاه سئو است یاد گرفتیم چطور محتوای خودمان را به کمک رنک مث سئو کنیم. هر سوال یا ابهامی در مورد این قسمت داشتید میتوانید در بخش نظرات از ما بپرسید.
تمرین جلسه سوم پادشاه سئو
۱.فرض کنید قرار است نوشتههای جلسه سوم را آپدیت کنید. ابتدا خلاصهای از ویدیو در بخش نظرات بنویسید و سپس اگر احساس کردید جایی از متن نیاز به بازبینی و آپدیت دارد در کامنتها بنویسید.
۲.رنک مث را روی سایت خودتان نصب و فعالسازی کنید و اولین مقاله خودتان را بوسیله رنک مث بنویسید.
۳.اگر قسمتهای قبلی را تماشا نکردهاید همین امروز تماشا کنید تا از سریال پادشاه سئو عقب نمانید.
سلام و احترام
برای اینکه بتوانیم محتوایی تولید کنیم تا خزنده های گوگل ماراشناسایی کنند، نیاز است که محتوای ما سئو بیس باشد و نکاتی دران رعایت شود.
دراین قسمت از پادشاه سئو نحوه ی سئو کردن سایت و محتوا به کمک افزونه ی رنک مث را یاد میگیریم.
به وسیله ی قابلیت های بسیارزیاد این افزونه و امکانات رایگان ان میتوانیم سایت خود را ارتقا دهیم.
ممنون از ویدیوی ارزشمندتون
سلام جناب استاد محمدی عزیز ممنونم از مطالب ارزشمند شما .
یک سوالی راجع به آدرس های مانیتور شده در رنک مث برام پیش آمده.
اکثرن درستشون کردم ، فقط آنهایی که با پسوند php یا برای پلاگین های حذف شده، خطا داده شده را به کدوم صفحه ریداریکت بزنم ؟ به صفحه اصلی بزنم ؟ یعنی دامنه ؟
سلام.
اگر آدرسهایی که با پسوند php یا برای پلاگینهای حذف شده خطای 404 میدهند را در حالتی که قصد حذف آن صفحات را دارید، بهتر است به صفحه 404 (صفحه خطای 404) ریدایرکت کنید. این کار به کاربران کمک میکند تا متوجه شوند که این صفحه حذف شده است و به جای آن چه محتوایی وجود دارد. اگر این صفحات با پسوند php مربوط به صفحات دیگری بودند، بهتر است به صفحه مربوطه ریدایرکت شوند. به همین دلیل، بهتر است برای هر صفحه خطای 404، یک پیام مناسب و یک لینک به صفحه اصلی سایت یا صفحهای که کاربران میتوانند به آن رجوع کنند، نمایش داده شود.
اگر صفحات خیلی مهم نیستند فقط ریدایرکت ۴۰۴ کافی است. ولی اگر صفحات اهمیت بالایی دارند و به نوعی لندینگ پیج هستند باید جای آن ها یک صفحه بسازید و لینک بدهید.