استخدام کارشناس تولید محتوا در ۷ گام ( موفقیت در شغل تولید محتوا )
رضا محمدی هستم و اینجا محتواگرشو، جایی است که با آموزش تولید محتوا به خودشناسی و درآمد بالا می رسید. امروز قرار است تا به صورت مفصل در مورد نحوه استخدام کارشناس تولید محتوا صحبت کنیم.زیرا چند سال است، در مجموعههای مختلف به عنوان مدیر تولید محتوا فعالیت می کنم، احساس کردم به خوبی می توانم در مورد این موضوع صحبت کنم.
اگر به فکر کسب درآمد از اینترنت افتاده باشید، احتمالاً متن آگهی استخدام تولید محتوا را دیده اید، این روز ها شرکت های معتبر زیادی به دنبال استخدام یک مدیر محتوای حرفهای هستند. اینکه شما مقاله وبسایت من را مطالعه می کنید نشان می دهد که به تولید محتوا علاقه دارید. پس در ادامه با من همراه باشید تا گلچینی از تجربه های خودم، در مسیر شغلی تولید محتوا را با شما محتواگرشویی های عزیز به اشتراک بگذارم.
استخدام تولید محتوا اینستاگرام، داستان شروع درآمد رضا محمدی
از کودکی عاشق موفقیت و سعادت در زندگی شغلی و حرفه ای بودم. اما نمی دانستم برای رسیدن به این موفقیت باید چه مسیری را طی کنم. از زمان کودکی کنار پدرم کار می کردم و هر روز که بیکار بودم احساس بدی داشتم. حتی با اینکه پدرم هنگام کار کردن به من سخت می گرفت، دلم راضی نمی شد که بیکار باشم.
من در یک خانواده فنی متولد شده ام. جد پدری من یک نجار شناخته شده در شهرمان بود. شاید تنها نجار زمان های قدیم منطقه سمیرم(شهر زیبا و خوش آب و هوا در ۱۵۰ کیلومتری جنوب اصفهان) بود. او ۴ فرزند پسر داشت که هر کدام شغل پدرشان را انتخاب کرده بودند. میرزا علی، میرزا حسن، میرزا محمد و در نهایت میرزا منصور.
پدربزرگ من میرزا محمد سبک نجاری مدرن تری نسبت به بقیه برادرانش داشت. او همیشه در کار تولید نسبت به برادران دیگرش خلاق تر بود. البته که هر کدام به نوبه خودشان خلاقیت خاصی داشتند.
پدربزرگ من فرزندی داشت که عاشق کار با چوب بود. بله پدر من. پدرم با اینکه سال ها پیش به استخدام دولت درآمد(از نظر من یکی از بزرگترین اشتباهات ایام جوانی پدرم همین بود) ولی به توصیه چند تن از دوستان و اطرافیان کار نجاری را رها نکرد.
پس همانطور که می بینید از کودکی جسم و روح من با تولید آمیخته شده بود. اما آن تولید کجا و تولید محتوا کجا.
سال ها گذشت تا من به سن نوجوانی و مقطع راهنمایی رسیدم. در آن ایام من به خاطر شرایط خاصی که داشتم بسیار افسرده و غمگین بودم. من از آن دسته بچه هایی بودم که ذاتاً استعداد بالایی دارند و بدون مطالعه درس خوبی داشتم.(عالی نه ولی خوب)
در همان ایام یک معلم انشا داشتیم که واقعاً عاشق تدریس بود. ولی من که از درون بسیار افسرده و غمگین بودم او را آزار می دادم. اما معلم ما همیشه سعی می کرد و به هر نحوی که شده ما را به درس انشا علاقهمند کند.
به عنوان مثال من همیشه انشا نمی نوشتم و او نیز سعی می کرد من را با کلاس همراه کند.
معلم به من می گفت: یا همین الان و تا انتهای زنگ، یک انشا بنویس. یا به تو صفر می دهم و والدینت را احضار می کنم.
فرمولی که من برای نوشتن انشا در کلاس انجام می دادم، همین فرمولی است قصد دارم به میلیون ها نفر آموزش دهم تا با آن به خودشناسی و درآمد بالا برسند.
اسم من رضا محمدی است و همانطور که می دانید در لیست همکلاسی ها به خاطر اینکه فامیل من میم دارد، در انتهای جدول قرار می گرفتم. همین فرصت باعث می شد من قبل از خواندن انشای خودم، انشای بقیه همکلاسی هایم را بشنوم. بخش جالب ماجرا اینجاست. من به صورت زیرکانه و با فرمولی خاص بخش های جذاب هر انشا را می قاپیدم و با تغییرات خاصی آن را مال خودم می کردم.
در انتها بیشتر اوقات من تنها کسی بودم که ۲۰ میگرفت. سال ها طول کشید تا من از تولید مصنوعات چوبی و ام دی اف به تولید محتوا گرایش پیدا کنم. اما همان ابتدا متوجه قدرت خاصی شدم، که سال ها در من پرورش یافته بود.
آن هم مهارت تولید محتوا بود. اکنون مجموعه تولید محتوای من و تیمم به صورت کلمه ای از مجموعه آثار شکسپیر هم بیشتر شده است. تعداد کلمات تولیدی ما از مرز ۳ میلیون کلمه هم گذشته است. در حالی که مجموعه آثار شکسپیر کمتر از ۱ میلیون و ۹۰۰ هزار کلمه است. این مطلب را یکی از دنبال کنندگان صفحه شخصی ام در توئیتر به من گفت.
من سال ۹۷ با چندین بحران روحی مواجه شدم. آن زمان بود که فهمیدم ۲ انتخاب دارم. یا مسیر قبل را ادامه بدهم و با سرعت زیاد به سمت بدبختی حرکت کنم. یا با آموزش دیدن زندگی خودم را تغییر دهم.
من راه دوم را انتخاب کردم و سال ۹۷ متوجه شدم شغلی وجود دارد که تمام علایق من را پوشش می دهد، درآمد بالایی دارد، جذاب است و یک شغل آینده دار است. چرا که دنیای آینده به افراد زیادی نیاز دارد تا برای انواع وبسایت ها و بستر های اینترنتی محتوا تولید کنند.
تغییر شغل و تغییر دیدگاه برای من کار ساده ای نبود و اعتراف می کنم با اینکه مسیر جذابی را انتخاب کردم، ولی زمان برد تا با تغییرات جدید سازگار شوم.
برای مثال منی که در کار قبلی ام بعضی روزها تا ۱ میلیون تومان درآمد داشتم کارم به جایی رسیده بود که، بعضی ماه ها حتی پول کافی برای کوتاه کردن موی سرم نداشتم. می دانستم برای شروع هر کاری باید ابتدا به خوبی آنرا یاد بگیرم ولی راستش را بخواهید من فرصت یادگیری هم نداشتم. چون به خاطر قطع شدن ورودی مالی قبلی مجبور بودم هر طور شده از کار جدیدم درآمد کسب کنم.
ابتدا کلاس های آموزشی برگزار می کردم و محتوای کلاس ها را به صورت کاملا خلاقانه آماده می کردم. اما این کافی نبود. چرا که با وجود تلاش زیاد، درآمد من از ماهی ۱۰۰ هزار تومان بیشتر نمیشد!
اما ناامید نشدم و به راهم ادامه دادم.
اولین درآمد جدی من زمانی بود که کرونا شروع شد. آن زمان من هنوز به آموزش تعهد داشتم و به کمک تکنیک های ارتباطی که یاد گرفتم بودم توانستم به عنوان کارشناس تولید محتوا در یک مجموعه آموزشی مشغول شوم.
کار سنگینی نداشتم ولی به لطف خدا درآمد خوبی داشتم. هر چند برای من خوب بود. شاید برای خیلی ها کم به نظر برسد، ولی من خوشحال بودم که رشد کرده ام. باز هم به راهم ادامه دادم و با مجموعه های معتبر تر همکاری کردم. به نقل از مدیران شرکت ها من همواره یکی از بهترین نیروهایی بودم که آنها داشتند. چون در مسیر شغلی تولید محتوا همواره خلاقیت به خرج می دادم و همیشه بیشتر از تعهدم کار می کردم.
حتی قبل از اینکه، این اصل را در کتاب بیاندیشید و ثروتمند شوید بخوانم. یکی از اصول کتاب بیاندیشید و ثروتمند شوید این است که همیشه بیشتر از تعهدمان کار کنیم. اینگونه افرادی که با ما در ارتباط هستند همیشه از ما به عنوان یک نیروی کلیدی و غیر قابل جایگزین یاد می کنند.
داستان من ادامه پیدا کرد تا امروز به محتواگرشو رسیدم.
حال که خلاصه داستان من را مطالعه کردید، در ادامه با من همراه باشید تا شما را برای تبدیل شدن به یک کارشناس و مدیر تولید محتوا آماده کنم.
مزایا و معایت شغل تولید محتوا چیست؟
هر کاری هر چقدر هم خوب به نظر برسد معایبی هم دارد. می خواهم در این قسمت نه تنها مزایای کار تولید محتوا را با شما در میان بگذارم، بلکه می خواهم شما را با معایب این کار آشنا کنم.
معایب شغل تولید محتوا
ابتدا معایت کار تولید محتوا را به شما خواهم گفت، چون می خواهم کاملاً منطقی در مورد انتخاب این شغل تصمیم بگیرید.
۱.زیاد شدن محتواگران در سطح کشور
اگر این روزها به سایت های سفارش تولید محتوا سر بزنید خواهید دید که هر کدام ادعا می کنند بیش از چند هزار نویسنده دارند. منطقی به نظر می رسد که، بگوییم شرکتها تعداد نویسندگان با بالا تر از حد معمول عنوان میکنند تاکمپانیهای نیازمند به محتوا اعتبار زیادی برای مجموعه مورد نظر قائل شوند، ولی به نظر من هر آژانس تولید محتوای بزرگ بیش از ۱۰۰۰ نویسنده دارد.
این تعداد باعث می شود به نوعی دست زیاد شود و قیمت تولید محتوا کاهش پیدا کند و یا حتی محتواگری(تولید متحوای متنی) به عنوان یک کار دم دستی به حساب بیاید(من همواره در مذاکرات تجاری با شرکت های بزرگ به گونه ای از تولید محتوا صحبت می کنم که انگار مهم ترین کار دنیاست و این کار را صرفا به خاطر حمایت از محتواگران انجام می دهم.)
۲.ارائه کار ضعیف توسط بعضی از افراد
بعضی از افراد با ارائه محتوای ترجمه بی کیفیت و ناهماهنگ با فرهنگ کشور عزیزمان ایران، تولید محتوا را زیر سوال برده اند. این افراد کارشان کپی کردن محتوای خارجی در گوگل ترنسلیت و تحویل ترجمه ناقص و پر از ایراد، به شرکت های نیازمند محتوا است.
البته بعضی از این افراد قبل از تحویل ترجمه یک بار متن محتوا را با نرم افزار ویراستیار اصلاح می کنند. (واقعا عجیب است نه؟)
۳.عدم توسعه سایر مهارت های مورد نیاز
من بر خلاف بسیاری از کارشناسان و اساتید به این موضوع باور ندارم که افراد فقط باید یک تخصص خاص را دنبال کند. ما باید سعی کنیم تخصص های مرتبط با کارمان را بیاموزیم تا ریشه های قوی تری داشته باشیم. به عنوان مثال به نظر من یک محتواگر باید به نرم افزار فتوشاپ مسلط باشد. باید کمی تدوین بلد باشد و حتی بتواند تا حدی لوگو طراحی کند.
باید توانایی صحبت کردن در جمع را داشته باشد. البته اعتقاد دارم این مهارت ها برای هر شخص متفاوت است. یعنی شاید بعضی ها به یادگیری برخی از این مهارت ها نیاز نداشته باشند.
ولی اگر نظر من را می خواهید همیشه بعد از اینکه در یک مهارت حرفه ای شدید، سایر مهارت های مرتبط با آن را یاد بگیرید. این ها معایبی بودند که به ذهن من رسید. اما پیشنهاد من این است که به جای توجه به معایت کار تولید محتوا مزایای آن را ببینید. چرا که همیشه توجه به نکات مثبت باعث می شود، در زندگی به مسیر های بهتری هدایت شوید.
مزایای کار تولید محتوا
تولید محتوا مزایای زیادی دارد که در ادامه به برخی از مهم ترین مزایای آن اشاره می کنم.
۱.قابلیت دور کاری
دور کاری یکی از بخش های جدا نشدنی دنیای امروز است. شغل تولید محتوا به خاطر اینکه نیازی به حضوری فیزیکی ندارد یکی از بهترین مشاغل حال حاضر دنیاست. شما به راحتی در هر نقطه ای از جهان با یک لپ تاپ یا موبایل می توانید تولید محتوا را شروع کنید.
حتی اگر از تکنولوژی هایی مثل لپ تاپ و موبایل بی بهره هستید(که بعید به نظر می رسد) می توانید با داشتن یک قلم و کاغذ تولید محتوا را شروع کنید و سپس محتوای نوشته شده را با پست بفرستید.
خب از شوخی گذشته تولید محتوا جزو کارهایی است، که برای انجام آن وابسته به زمان و مکان نیستید.
۲.پتانسیل رشد درآمدی خیره کننده
تولید محتوا یکی از بهترین روش های جذب مخاطب های وفادار است. به کمک تولید محتوا می توانید مخاطب های خوب و مرتبط با حوزه کاری خودتان را جذب کنید. بعد از این کار آن ها به راحتی خدمات شما را خریداری می کنند. به عنوان مثل، شرکت لِگو(lego) با ارائه محتوای خوب در وبسایت خود می تواند ساعت ها شما را مشغول کند.
بعد هم با ارائه اسباب بازی های با کیفیت و البته گران قیمت شما را متقاعد می کند تا خرید کنید.
تازه تولید محتوا فقط نوشتن نیست. خیلی از افراد با تولید پادکست درآمد بسیار بالایی دارند. از جمله پادکست بی پلاس که درآمد بسیار خوبی از طریق همکاری با سایر برندها به دست می آورد.
همچنین در بخش تولید محتوای ویدیویی در یوتیوب امکان کسب درآمد بسیار بالایی وجود دارد. به عنوان نمونه برند موبونیوز با کمک تولید محتوا در یویتیوب خلق شد و اکنون درآمد خوبی برای افراد شاغل در آن ایجاد می کند.
به نظر من کسانی که می گویند تولید محتوا درآمد خوبی ندارد بدون شک این مهارت و پتانسیل های آنرا به خوبی نمی شناسند.
۳.شغل تولید محتوا آینده نگرانه است
با توجه به تغییرات گسترده جهان بسیاری از مشاغل در سال های آینده از بین می روند. کشور ما به خاطر وجود تحریم های شدید اقتصادی از همراهی با این تغییرات عقب مانده است. اما مطمعن باشید این تغییرات بالاخره به ایران می رسند.
به عنوان مثال من که روزی تمام خرید هایم را از مغازه های شهرمان انجام می دادم در حال حاضر ۷۰ درصد خرید هایم را از دیجی کالا سفارش می دهم. این یعنی بخش بسیار زیادی از خرید های من اینترنتی است.
کم کم سایر مردم هم به این شیوه خرید گرایش پیدا می کنند و به زودی با همه گیری واقعیت مجازی این گرایش با سرعت زیادتری وارد زندگی همه مردم می شود و بسیاری از فروشندگان بیکار می شوند.
همه این توضیحات را دادم تا بگویم، اگر شغل تولید محتوا را انتخاب کرده اید سال های سال تضمین شغل دارید و تازه درآمد شما روز به روز به خاطر تغییرات دنیا رو به افزایش خواهد بود.
۴.خودشناسی با تولید محتوا
ایده خودشناسی با تولید محتوا زمانی به ذهنم خطور کرد که دیدم تمام تغییرات مثبت زندگی من از زمانی که تولید محتوا را شروع کرده ام اتفاق افتاده است. تغییراتی مثل:
افزایش اعتماد به نفس
منظم شدن
ایجاد دیسیپلین در زندگی شخصی
فن بیان خوب
عزت نفس
مهارت فروش
مهارت بازاریابی
مهارت مطالعه
مهارت ارتباط با افراد غریبه
و…
این مهارت ها فقط بخشی از جعبه ابزار رشد شخصی من است که به برکت ورودم به شغل تولید محتوا اتفاق افتاده است. البته درآمد بسیار خوب را هم به گزینه های بالا اضافه کنید.
برنامه موفقیت در کار تولید محتوا
برای موفقیت در کار تولید محتوا باید چند اصل را رعایت کنید که در ادامه با شما به اشتراک می گذارم.
۱.استمرار
برای موفقیت در این کار باید استمرار داشته باشید. اگر می خواهید برند خود را با تولید محتوا به قدرت برسانید بین ۶ تا ۱۲ ماه زمان نیاز است. اما بعد از این مدت درآمدی را تجربه می کنید که با هیچ شغلی قابل مقایسه نیست.
اگر هم تمایل دارید برای دیگران کار کنید با دیدن آموزش تولید محتوا در وبسایت محتواگرشو می توانید به درآمد برسید. البته باید به نکته بعدی توجه کنید.
۲.یادگیری مستمر
یک محتواگر خوب، ابتدا یک یادگیرنده خوب است.
رضا محمدی
قبل از اینکه خودتان را یک کارشناس تولید محتوا خطاب کنید، باید خوب یاد بگیرید. مطالب زیادی است که باید مطالعه کنید و مهارت های زیادی است که باید تمرین کنید. محتواگری که دائما به دنبال یادگیری نباشد در میان هزاران محتواگر گمنام دیگر غرق می شود.
اما اگر همواره دنبال کسب دانش و آگاهی و تمرین و اقدام موثر باشید، همیشه سرتان شلوغ است و درآمد خوبی خواهید داشت.
۳.مهارت
بعد از یادگیری، محتواگر باید دانش را به مهارت قابل استفاده تبدیل کند. وگرنه مثل فارق التحصیلان مدارس و دانشگاه های ایران می شود که بعد از تحصیل بیکاری رو به رو می شوند. چون فقط یک سری مطالب درسی را حفظ کرده اند و صرفاً در امتحانات نمره گرفته اند.
در تیتر بعدی مجموعه مهارت های مورد نیاز در کار تولید محتوا را از دیدگاه خودم و با تجربه چندین سال تولید محتوا برای شما نوشته ام.
به نظر من من کارشناس تولید محتوا چه مهارت هایی باید داشته باشد؟
این گام ها را انجام دهید تا بتوانید به عنوان یک کارشناس خبره تولید محتوا استخدام شوید.
۱.فتوشاپ یاد بگیر
اولین استارت درآمدی من در شغل تولید محتوا با فتوشاپ بود. از زمانی که اولین کامپیوترم را خریدم هر روز با فتوشاپ کار می کردم و عاشق این نرم افزار بودم. کم کم در کار با این نرم افزار به مهارت رسیدم و توانستم طرح هایی ایجاد کنم که مردم حاضر بودند بابت آن پول پرداخت کنند.
در قدم اول برای اینکه یک مهارت جذاب را یاد بگیرید می توانید با فتوشاپ شروع کنید. البته الزامی نیست که تمام این قدم ها را به ترتیب بردارید. بلکه باید هر کدام از این گام ها برداشته شود تا از شما یک محتواگر خلاق و پر مهارت بسازد.
۲.نوشتن رو یاد بگیر
مادر تولید محتوا، محتوای متنی است.
رضا محمدی
بسیاری از فیلم های سینمایی پر فروش مثل ارباب حلقه ها یا ثور و همینطور Avengers قبلا کتاب بوده اند. محتوای متنی همیشه ارزشمند است. به همین خاطر اینستاگرام هم که یک شبکه اجتمایی بر پایه عکس و فیلم است، به شما امکان کپشن نویسی می دهد یا یوتیوب که یک محل برای بارگزاری محتوای ویدیویی است، به شما امکان نوشتن دیسکیریپشن را می دهد.
به یاد داشته باشید محتوای متنی همواره بخش اصلی تولید محتواست. این روزها اکثر افرادی که به دنبال خرید یک محصول یا یادگیری یک موضوع خاص هستند، سوال خود را در گوگل جست و جو می کنند و گوگل هم سایت شما را بر اساس متن های جذابش به مخاطبان نشان می دهد.
همچنین باید در کنار نویسندگی به مهارت سئو هم مسلط باشید. بر خلاف تصور دیگران به نظر من سئو فقط نوشتن متن های سئو شده برای امکان نمایش بیشتر محتوا در گوگل نیست.
سئو در واقع یعنی محتوایی ایجاد کنیم، که موتور جست و جو ارزش آن را درک کند و به مخاطبان هدف نشان دهد. این کار را در شبکه های اجتماعی مثل توئیتر و فیس بوک یا حتی اینستاگرام هم می شود انجام داد.
به زودی فصل جدیدی از آموزش های سئو را در محتواگرشو برای یادگیری شما قرار خواهم داد. قول می دهم با این سری از آموزش ها دیگر نیازی به هیچ دوره ی سئو نخواهید داشت.
پس منتظر باشید. فعلا می توانید با جست و جوی آموزش سئو در گوگل کارتان را راه بیاندازید.
۳.وبسایت داشته باش
وبسایت قبلی من بسیار پر مخاطب و جذاب بود. ولی متاسفانه آدرس اینترنتی خوبی نداشت و من هم به خاطر اینکه بتوانم با تمام توان و تمرکز روی دامنه جدید محتواگرشو کار کنم وبسایت قبلی را منحل کردم. اما همان وبسایت با قالب معمولی و دامنه ناقص درآمد و اعتبار بسیار زیادی برای من ایجاد کرد.
این روزها اکثر مشاغل از نداشتن مشتری و اعتبار رنج می برند. داشتن یک وبسایت نه تنها به کمک مهارت تولید محتوا شما را به یک برند تبدیل می کند، بلکه صرفاً داشتن وبسایت برای شما اعتبار بسیار زیادی ایجاد می کند.
اکثر محتوگران مطرح یا سخنرانانی که با تولید محتوا به شهرت و درآمد بالا رسیده اند در یک وبسایت فعالیت دارند. اینکه خودتان از درآمد آنلاین حرف بزنید و سایتی نداشته باشید، یک نقطه ضعف به حساب می آید. پس به فکر یک وبسایت باشید.
سعی می کنم در یک ویدیو به شما آموزش دهم که چطور با کمترین هزینه برای خودتان یک وبسایت خوب بسازید و آنرا به درآمد برسانید. تا آن موقع اگر خودتان این کار را انجام دادید، که چه بهتر.
۴.یادگیرندگی
به اعتقاد من یک کارشناس تولید محتوا باید یادگیرنده خوبی باشد. او باید بتواند در کوتاه ترین زمان مطالب را به صورت کامل درک کند و بتواند این دانش را به مهارت تبدیل کند و در عمل از آن استفاده کند.
یادگیری یک مهارت است. آن را به خوبی بیاموزید.
۵.داستان پردازی
داستان های متقاعد کننده و جذاب یکی از بخش های مهم کار شماست، و قابلیت درآمد زایی بالایی را برای شما ایجاد می کند. این روز ها کارشناس تولید محتوا زیاد است، اما کارشناس تولید محتوایی که بتواند داستان هم بگوید کم پیدا می شود.
البته قرار نیست رمان هری پاتر بنویسید. بلکه باید بتوانید با داستان مخاطب را با خودتان همراه کنید تا در نهایت اقدام موثری مثل خرید یک محصول را انجام دهد.
۶.کمی تدیون یاد بگیرید
تدوین می تواند در این روزها که بازار کار ویدیو داغ است یک سبد درآمدی خوب برای شما ایجاد کند. با داشتن مهارت تدوین(حتی تدیون با موبایل) می توانید ویدیوهای خودتان و سایر مشتری ها را تدوین کنید.
البته نمی خواهم از شما تدوین گر بسازم، ولی می خواهم در حدی تدوین را بدانید که بتوانید خودتان ویدیوهای آموزشی خود را تدوین کنید. یا اینکه اگر زمانی به مسئله مالی برخورد کردید، از این مهارت به دید یک فرصت پولسازی استفاده کنید.
۷.مهارت کار تیمی
در کار تولید محتوا قطعاً باید گروهی کار کنید. اکثر تیم ها برای به ثمر رساندن یک پروژه بزرگ یک تیم تشکیل می دهند و شما هم عضوی از این تیم هستید. باید بتوانید به خوبی با سایر اعضای تیم ارتباط برقرار کنید. حتی امکان دارد روزی خودتان مثل من تیم های متعدد تشکیل دهید و از هر کدام برای تولید محتوا در یک حوزه خاص استفاده کنید.
به همین دلیل است که از شما می خواهم کار تیمی را یاد بگیرید.
درآمد شغل تولید محتوا چقدر است؟
بخش جذاب ماجرا درآمد کارشناس تولید محتوا است. درآمد شما بسته به ذهن ، سبک زندگی و مهارت هایتان متغیر است.
به عنوان مثال شما می توانید فقط برای دیگران نویسندگی کنید و با روزی ۴ ساعت کار ماهیانه بین ۳ تا ۷ میلیون درآمد داشته باشید. یا اینکه می توانید در کنار نویسندگی، عکس مقالات را هم خودتان طراحی کنید و درآمد خودتان را به ۵ تا ۹ میلیون برسانید.
حال اگر بتوانید مهارت سئو را بیاموزید، درآمد شما می تواند به یک باره جهش ۳ تا ۵ برابری داشته باشد. همینطور که در مسیر تولید محتوا حرکت می کنید مهارت های جدید می آموزید و درآمد شما دائماً افزایش پیدا می کند.
3 نظر
با تشکر از مطلب مفیدتون. در این مقاله چندین غلط املایی وجود داره.
ممنونم از همراهی و دقت نظر شما
سلام و احترام
دراین مقاله سیرحرکتی یک محتواگر به خوبی شرح داده شد و کسی که قصددارد در تولیدمحتوا حرفه ای عمل کند و حرفه ای بماند، نکاتی که دراین مقاله گفته شد را باید همیشه رعایت کند. ممنون از اینکه تجربیات خودرا بامابه اشتراک گذاشتیداستاد محمدی بزرگوار.