استمرار در تولید محتوا با وجود مشکلات زندگی

استمرار در تولید محتوا با وجود مشکلات زندگی

ما همیشه در مسیر کار با مشکلات زندگی و موانع مختلفی روبه‌رو می‌شویم که ممکن است تولید محتوا را با مشکل مواجه کند. افراد زیادی تا به حال در ابتدای کمپین‌های محتواگرشو بسیار شور و هیجان داشته‌اند. اما چند روز بعد با چالش کوچکی مواجه می‌شوند و از کار دست می‌کشند.

ما قبلاً آموزش تولید محتوا را به صورت مفصل برای شما قرار داده‌ایم. اما تنها آموزش تولید محتوا کافی نیست. شما باید استمرار داشته باشید تا به موفقیت برسید. وگرنه ۱۰۰۰ ساعت ویدیو که شما را وادار به حرکت نکند، بی‌اثر است.

۱. اهمیت استمرار در تولید محتوا

اهمیت استمرار در تولید محتوا
علت نداشتن استمرار در تولید محتوا

استمرار در تولید محتوا در هر شرایطی از جمله فعالیت‌های مهم و موثر در جذب مخاطبان و ارتقاء وبسایت‌ها و برندها به شمار می‌آید. این امر به عنوان یک ابزار قدرتمند می‌تواند به ترویج خدمات، انتقال اطلاعات، ارتقاء شناخت و تأثیرگذاری بر مخاطبان کمک کند. از این رو، مهم است تا با وجود مشکلات زندگی نیز به تولید محتوا ادامه دهیم.

۲. تشخیص و مدیریت مشکلات با استمرار در تولید محتوا

اولین قدم برای ادامه تولید محتوا با وجود مشکلات، تشخیص و مدیریت مشکلات است. با شناسایی مشکلات و پیدا کردن راه‌حل‌های مؤثر، می‌توان به کاهش تأثیر منفی آن‌ها در تولید محتوا پرداخت.

شاید مهم‌ترین بخش حل مشکل و حل مسئله همان تشخیص مشکل است. ما وقتی مسئله را دقیقاً شناسایی می‌کنیم راحت‌تر می‌توانیم آن را حل کنیم.

۳. ایجاد انگیزه و انرژی

استمرار در تولید محتوا و خلاقیت در تولید محتوا
ماراتون محتواگرشو

در مواجهه با مشکلات زندگی، ممکن است انگیزه و انرژی برای استمرار در تولید محتوا کاهش یابد. اما با تأمل در اهمیت تولید محتوا و ارزش آن برای خود و مخاطبان، می‌توانید انگیزه و انرژی لازم برای ادامه فعالیت‌های خود ایجاد کنید.

به عنوان مثال مدت یکماه به خاطر یک مشکل احساسی کمی حالم گرفته بود. اما جسته گریخته به تولید محتوا ادامه دادم. چرا که می‌دانستم تولید محتوا پتانسیل بهبود وضعیت من را دارد. بارها به کمک استمرار در کارم توانسته بودم از عهده مشکلات زندگی بر بیایم.

دقیقاً در همین بحران بودم که تصمیم گرفتم با یک اقدام جاه‌طلبانه خودم را به مسیر درست برگردانم. آن اقدام ماراتون محتواگرشو بود. که اکنون ۸ امین روز آن را با هم سپری می‌کنیم. باور کنید یا نه این ماراتون چنان انرژی و توان من را بالا برده است که قدرت ۱۰ محتواگر جنگی را دارم.

شما چه راهکاری برای ایجاد انگیزه و انرژی در خودتان دارید؟

۴. استفاده از تجربیات شخصی

تجربیات شخصی شما می‌تواند به عنوان یک منبع ارزشمند برای تولید محتوا به‌کار گرفته شود. با به اشتراک گذاری تجربیات خود و نشان دادن اثربخشی راه‌حل‌هایی که شما در مواجهه با مشکلات استفاده کرده‌اید، می‌توانید به مخاطبان الهام بدهید و ارتباط نزدیک‌تری با آن‌ها برقرار کنید.

در حال حاضر اینستاگرام محتواگرشو بسیار فعال است. من در اینستاگرام تجربیات روز خودم را از کمپین و ارتباطم با مردم در حوزه تولید محتوا و بیزینس به اشتراک می‌گذارم. اینستاگرام محتواگرشو نمونه حاضر از استمرار در تولید محتوا است.

۵. برنامه‌ریزی و زمان‌بندی

برنامه‌ریزی موثر و زمان‌بندی دقیق به شما کمک می‌کند تا در مواجهه با مشکلات زندگی، به تولید محتوا ادامه دهید. با تعیین اهداف و مسیر مناسب برای تولید محتوا، می‌توانید در هر شرایطی به اهداف خود نزدیک شوید.

به نظر من قبل از شروع تولید محتوا برنامه‌ریزی و مدیریت زمان را تا حدی یاد بگیرید. چرا که بدون مدیریت زمان و برنامه‌ریزی درست پر شغل تولید محتوا به جایی نمی‌ٰرسید. برنامه‌ریزی در واقع شما را به دیسیپلین در تولید محتوا می‌ٰرساند.

۶. تغییر استراتژی تولید محتوا

در برخی موارد، ممکن است نیاز باشد استراتژی تولید محتوا را تغییر دهید. با بررسی نتایج و بازخوردهای به‌دست آمده از محتواهای قبلی، می‌توانید استراتژی جدیدی برای تولید محتوا انتخاب کنید که به مواجهه با مشکلات کمک کند.

استراتژی در واقع روشی است که شما برای رسیدن به هدف‌تان انتخاب می‌کنید. مثلاً استاد الف کاف می‌گوید ۱۲ پست تولید کنید و سپس تبلیغات بروید و دوره بفروشید تا موفق شوید؟ اما در حقیقت این استراتژی برای چند نفر جواب می‌دهد؟

آیا تفاوت‌های فردی افراد مختلف را مد نظر قرار می‌دهد؟ آیا شرایط فرهنگی را مد نظر قرار می‌دهد؟ به نظر من نه. استاد فرضی ما یعنی استاد الف کاف فقط دنبال فروش پکیج «با اینستاگرام زود پولدار شو» است. وگرنه در بین شاگرد‌های خودش ۱۰۰ نفر هم پیدا نمی‌شوند که با این استراتژی به موفقیت رسیده باشند.

البته در نهایت هر استراتژی تولید محتوایی را که انتخاب کنید باید با استمرار در تولید محتوا به نتیجه مطلوب برسید.

۷. انعطاف‌پذیری

انتطاف‌پذیری همیشه لازم است. چرا که بعضی مواقع داشتن تعصب روی برخی عقاید شما را عقب می‌اندازد و فرایند موفقیت شما را به تاخیر می‌اندازد. مثلاً انتطاف‌پذیری در تولید محتوای سایت یعنی گرافیک سایت خود را آپدیت کنید. یا در اینستاگرام یعنی کاور پست‌های خود را عوض کنید.

استمرار در تولید محتوا باعث می‌شود شما به مرور به سمت انعطاف‌پذیری حرکت کنید. چرا که برای راضی نگه داشتن مخاطب به آن نیاز دارید.

۸. استمرار در تولید محتوا در مواجه با شرایط احساسی

استمرار در تولید محتوا در شرایط احساسی
استمرار در تولید محتوا و هشتگ گذاری

شرایط احساسی دشوار می‌توانند به ادامه تولید محتوا مانع شوند. اما با آگاهی از احساسات خود و تمرکز بر تأثیر مثبت تولید محتوا بر روی مخاطبان، می‌توانید در مواجهه با این شرایط به تولید محتوا ادامه دهید.

مثلاً زمانی که یکی از عزیزان خود را از دست داده‌اید بدون شک کار کردن سخت است. اما به نظر من بعد از یک هفته وقفه باید به مرور کار خود را شروع کنید. چرا که همین کار کردن می‌تواند به بهبود روحیه شما نیز کمک کند.

۹. ایجاد ارتباط با مخاطبان

ارتباط نزدیک با مخاطبان و درک نیازها و مشکلات آن‌ها می‌تواند به شما کمک کند تا محتواهایی تولید کنید که واقعاً به آن‌ها کمک کند و به انگیزه‌بخشی و تأثیرگذاری تولید محتوا کمک کند.

نه آنقدر با مخاطب خود دوست باشید که مخاطب شما را مثل پسر خاله خودش بداند و شأن کاری شما زیر سوال برود. و نه آنقدر خشک برخورد کنید که مخاطبان جرئت پرسیدن سوال‌های خود را نداشته باشند.

۱۰. جستجوی ایده‌های جدید

در شرایطی که احساس تکرار و خستگی از تولید محتوا را دارید، ممکن است نیاز باشد تا جستجوی ایده‌های جدید و نوآورانه را آغاز کنید. با کشف موضوعات جدید و به‌روز، می‌توانید محتواهایی متفاوت و جذاب تولید کنید.

همین حالت تکراری شدن ایده‌ها برای من هم ایجاد شده بود. ماراتون محتواگرشو من را از این حالت خارج کرد و باعث شد دوباره موتورهای خلاقیت در ذهنم روشن شود. شما چه کارهای برای افزایش خلاقیت و جستجوی ایده‌های جدید انجام می‌دهید؟

۱۱. نوآوری در تولید محتوا برای حل مشکلات زندگی

نوآوری در تولید محتوا می‌تواند به عنوان یک عامل کلیدی برای ادامه تولید محتوا در مشکلات زندگی عمل کند. با امتحان ایده‌های جدید و غیرمعمول و به‌کارگیری روش‌های نوین، می‌توانید محتواهایی خلاقانه و متفاوت تولید کنید.

نوآوری در واقع می‌گوید تنها استمرار در تولید محتوا کافی نیست. بلکه باید هر بار با یک نوآوری و حرکت جدید سعی کنید مخاطب را با محتوا درگیر کنید.

۱۲. اثرگذاری محتوا در مخاطبان و کمک به حل مشکلات زندگی

با مدیریت مناسب محتوا و تأمل در اثرگذاری آن بر روی مخاطبان، می‌توانید انگیزه‌بخشی و تأثیرگذاری محتوا را افزایش دهید و به ادامه تولید محتوا تشویق کنید.

ماراتون محتواگرشو از این جهت اهمیت دارد که در کنار ترویج استمرار در تولید محتوا، نظم، ورزش، دیسیپلین و داشتن یک سبک زندگی سالم را ترویج می‌دهد.

مثلاً خودم در روز هشتم مارتون بیش از ۵ کیلومتر پیاده روی کردم، چندین صفحه کتاب خواندم،‌ ۳۰ دقیقه پادکست گوش کردم و در نهایت این مقاله را برای شما آماده کردم. پس ماراتون محتواگرشو نه تنها روی شما اثرگذار خواهد بود بلکه به شخصه برای من هم بسیار مفید بوده است.

تعلل را کنار بگذارید و با کمیپن همراه شوید. به شما قول می‌دهم همین اقدامات ساده، ۶ ماه دیگر شما را به بهترین نقطه‌ها می‌رساند.

۱۳. نقش همکاری در ادامه تولید محتوا

نقش همکاری در تولید محتوا
همکاری در استمرار تولید محتوا

همکاری با دیگران و بهره‌گیری از تجارب و دیدگاه‌های آن‌ها می‌تواند به عنوان یک منبع الهام و انگیزه در تولید محتوا عمل کند. با به اشتراک گذاری ایده‌ها و همکاری با افراد دیگر، می‌توانید از تنوع و برتری در محتواهای خود بهره‌مند شوید.

مثلاً هر کسی که در کمپین‌های ما شرکت می‌کند و به اندازه کافی فعال است از امکاناتی نظیر مشاوره رایگان، دوره‌های رایگان و همچنین تخفیف طراحی سایت بهره‌مند می‌شوند.

۱۴. نتیجه‌گیری

استمرار در تولید محتوا یک فرآیند حیاتی و الهام‌بخش است که با وجود مشکلات زندگی نیز می‌توان به آن ادامه داد. با تشخیص مشکلات، ایجاد انگیزه، بهره‌گیری از تجربیات شخصی و تغییر استراتژی‌ها، می‌توانید در هر شرایطی به تولید محتوا ادامه دهید.

دعوت به اقدام

این هشتمین مقاله از مارتون ۳۵۶ روز تولید محتوا با محتواگرشو است. شما کجای کار هستید؟ آیا تولید محتوا را آغاز کرده‌اید؟ آیا اقدام جدی برای جذب مخاطب انجام داده‌اید؟ آیا این کمپین به خودشناسی بیشتر شما کمک کرده است؟ پیشنهاد خود و یا اقدامات خود را در بخش نظرات قرار دهید.

با عشق و احترام

رضا محمدی

محتواگرشو

این مقاله رو دوست داشتی؟

رضا محمدی
دبیرستان رشته ریاضی فیزیک خوندم و دانشگاه رشته من آی تی بود.تو شغل پرورش اسب ، طراحی دکوراسیون و خدمات رایانه ای بودم ولی احساس می کردم حالم خوب نیست.چون خجالتی بودم و اعتماد به نفس نداشتم.کلی طول کشید تا اعتماد به نفسم رو به دست آوردم و فهمیدم شغل و رسالت من آموزش دادن به مردمه.

دیدگاهتان را بنویسید